Arkiv

Sök

måndag 10 oktober 2011

Tidsfördriv och tokplugg.

Okej, klockan är 22:10 och nu har jag äntligen tagit mig igenom den relativt långa listan med bloggar jag brukar följa litegrann, dessutom har jag sett på Det okända och kollat igenom typ halva facebook. Jag har till och med varit ute och sålt salami i brist på annat tidsfördriv som på något sätt kan ursäkta att jag inte sitter och tokpluggar. Salamiförsäljningen gick dock otroligt bra och det var skönt!!!!

Har i alla fall typ läst klart animal farm, så jag har inte legat helt på latsidan. Eller ja, jag har faktiskt avklarat varenda punkt på eftermiddagens/kvällens lista i rätt ordning. Nu ska jag bara skriva lite på min RAF-trams-inlämning och sedan är det bara punkten "SOV" som står kvar. Dock är klockan mycket. Menmen, jag har sovmorgon imorgon, så nu ska jag tvinga mig själv att åtminstone få ner lite kladdanteckningar i dokumentet. MYSIGT! Önska mig lycka till!

Här får ni dagens photo booth-bilder också:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar