Arkiv

Sök

söndag 16 oktober 2011

Söndagskväll.


Hej kära vänner, hoppas ni mår bra! Eller förresten, hoppas ni ligger och sover, klockan är ju snart halv 12 ju.... Jag håller på och avslutar bästa helgen på länge med att läsa lite favoritbloggar och bara känna hur nöjd och glad jag är. Har lite ont i magen bara, men vad gör väl det när man känner för att somna med ett leende på läpparna. Har ju egentligen redan beskrivit min helg för er, så ni förstår ju redan varför den varit bra, lite bilder från gårdagens fest kanske kan tänkas dyka upp så småningom också. Och förut var jag och såg Jag saknar dig för andra gången, grät inte alls lika mycket, men den var fortfarande himla fin! Lämnade in engelskan cirkus 2 timmar innan deadline, men har ingen aning om hur det blev egentligen... Jaja, skit samma, nu ska jag sova, godnatt älsklingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar