Arkiv

Sök

tisdag 11 oktober 2011

Korv på huvudet och fläta i bak och en aning trolligt.

Hej på er mina kära medborgare! Ja, för jag skulle vilja se den här bloggen som ett eget litet land där jag har all makt och ni är mina *host*undersåtar*host*, mohhahahahahahahahah.. Okej, nu har jag suttit alldeles för länge och läst om revolutioner hit och terrorism dit känner jag. Hittade värsta bästa radioprogrammet om RAF, 2 timmar långt så här har jag suttit och skrivit anteckningar med hörlurar i öronen hela kvällen. Sedan har jag även googlat fram en massa bra texter och blivit lite förargad på mig själv för att jag inte började lite tidigare med uppgiften. Och på att jag bara hittar fler källor istället för att skriva ner något. Hehe. 

Lyckan log i alla fall åt mig förut då jag hittade min älskade, kära, mysiga, underbara, bästaste kalender i skåpet. Där låg den alltså och gömde sig. Jaja, tur att den återfanns, annars hade jag nog gråtit en skvätt! Annika ville se outfitbilder idag men de får ni imorgon istället för nu ska jag återgå till mitt nästintill psykopatiska beteende och läsa texter och förhoppningsvis även skriva ner några rader innan jag går till sängs. 

Så här ser jag ut just nu:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar