Arkiv

Sök

torsdag 6 oktober 2011

Kom änglar.

Hej kära bloggläsare! Här ligger jag nerbäddad och gör de sista småsakerna man måste göra innan man kan sluta ögonen och somna för natten. Typ uppdatera er om livet mitt, läsa favoritbloggar och läsa bok. Älskar att läsa! Och skriva. Och prata. 

Något jag inte älskar lika mycket, det är orientering. Det hade vi idag på idrotten och ja, man kan väl säga som såhär, att vi hade 1 timmas lektion, och jag kom i mål efter 1,5 timme. Dessutom är mina smalben helt sönderrispade för att jag envisades med att springa genom snårskog så ofta det bara gick. Hehehe. Jaja, jag hittade åtminstone hem igen, även om jag övervägde noga att ställa mig och krama träd några gånger. Vad kan vi dra för lärdom av den här händelsen? Jo, lämna inte mig ensam i skogen utan matsäck och mobil. Eller var åtminstone redo med skallgångskedja. 

Nu ska jag läsa animal farm och sedan sova. Imorgon har jag sovmorgon. Sedan tänker jag vara fokuserad och produktiv hela dagen!!!!! Det måste jag vara, annars kommer pluggångesten inför nästa vecka svämma över lite för mycket och det orkar jag inte med. Jaja, sovgott kära vänner. Godnatt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar