Arkiv

Sök

söndag 30 oktober 2011

Källbytjejerna!

Vänner! Den här kvällen har jag ägnat tillsammans med världens finaste tjejer. Vi var åtta stycken som samlades hemma hos Sofia och gjorde pizza, pratade om framtiden, gamla minnen och skrattade massvis. Det är nämligen som så att dessa tjejer (Victoria, Hannah, Tova, Jessika, Linnea, Ulrike & Sofia) har jag spenderat många år tillsammans med. Vi bor alla i det lilla samhället Källby och många av oss har följts åt ända från dagis upp till högstadiet eller till och med upp på gymnasiet. Så gulliga personer! Och himla mysig kväll. Idag har jag även varit en sväng i Göteborg och hälsat på pappa och avklarat första dagen på min penicillinkur. Yay! 

Lånade boken "Egoboost" av Sofia förut, så den tänkte jag läsa någon sida ur nu innan jag slår ihop mina blå. Imorgon tror jag att jag och mamma ska besöka julmarknad i Hellekis Säteri och på eftermiddagen blir det släktkalas för hela slanten. Tårta....hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar