Arkiv

Sök

måndag 17 oktober 2011

hehehehhee.

Har suttit hela kvällen och sökt på olika universitet och högskolor, funderat fram och tillbaka på vad 17 jag ska göra med min framtid, tittat på lägenheter och hyresrum och jag ska säga er att jag har inte blivit något klokare alls. Har idéer åt alla håll och för bara ett år sedan lite drygt visste jag att jag ville syssla med egenföretagande. Nu lutar det mer åt språk och beteendevetenskap, men det kan ju lika gärna hinna ändras igen om ett år. Fan! Jaja, det var ganska trevligt att sitta och söka och fundera en stund i alla fall, att drömma sig bort till den dagen då jag sitter i min alldeles egen lilla studentlägenhet med tentor upp till öronen och hoppas på att jag verkligen valde det jag allra helst ville läsa. Haha, jag vill ju läsa typ allt ju... Äsch, än har jag ganska lång tid på mig innan jag tar studenten, så nu tar och och går på efterlängtad dejt med kudden istället. Godnatt!
En bild på mig får ni också, för det brukar ni ju aldrig annars få, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar