Arkiv

Sök

fredag 14 oktober 2011

HAPPINESS!

Hej bloggen, nu tycker jag att ni ska vara stolta över mig för jag lämnade alldeles nyss in min uppsats om terrorism. 11 timmar innan deadline, herregud, och jag som sagt att jag haft tidspress på mig.. Pyttsan, har ju 11 timmar till på mig att redigera, skriva om och fixa till egentligen. Men det tänker jag inte göra, för nu är den inskickad och då får jag ta mig 17 vara nöjd med livet. Sedan att jag har en bokrecension på engelska att skriva till på söndag det bryr jag mig inte om. Inte just nu i alla fall, hehe. Otroligt skönt med en ledig dag bara så där var det också, nu ska jag äta lunch och chilla någon timme eller två innan jag får se vad jag hittar på. Ikväll ska jag till Amanda och äta tårta så jag ska slå in hennes present också, men det hinner jag senare. Hoppas ni har en fin dag även om ni inte är lediga, det är ju trots allt FREDAG!!! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar