Arkiv

Sök

lördag 22 oktober 2011

Grått.

Sitter och lyssnar på när mina småbröder får en utskällning för att de är totalt hjärndöda. Det är de värda minsann! Mina vänner, om man sitter vid datorn och tv-spelet dagarna i ända och spelar krigarspel, då blir man inte särskilt intelligent. Det kan jag verkligen vittna om. Däremot om man, som jag, ägnar dagarna åt att sitta vid facebook, blogga och titta på serier då utökas kunskaperna något jävulskt, hehehehehe. Jaja, nu ska jag plocka undan lite smågrejer i mitt rum, sedan ska jag ut och gå en promenad. Ska se om jag får med mig mamma som sällskap eller om jag får ta med mobilen och lyssna på sommarprat. Älskar verkligen att lyssna på det, började ju droga det i somras och jag kan inte annat än fortsätta nu. Det bästa är att man kan ladda ner olika personerns sommarprat i podversion och lägga in på fånen. Jippie! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar