Arkiv

Sök

fredag 7 oktober 2011

Cider med flädersmak.

Har ägnat kvällen åt att äta kebabtallrik, dricka cider och skypa med ett gäng vänner. Trevligt, men jag är så sjukt trött just nu. Och jag är så ledsen över att min kalender (mitt liv) är borta. Allt känns så konstigt, jag har ingen koll på nåt och det hjälper inte att skriva ner saker i kalendern på datorn eller på block. JAG VILL HA MIN KALENDER!!! :'(

Jaja, nu ska jag strax borsta tänderna, sedan ska jag fortsätta läsa animal farm. Imorgon ska jag åka till Amanda och på söndag får det bli en riktig pluggdag. Måste sälja salami också... jävelberga! Mitt rum skulle ju inte må dåligt av en städning heller, så den här helgen får jag minsann ta tag i livet. Därför är det ju bra att jag börjar fredagskvällen med relativt tidig sänggång!!!! Jag är så bra!!

Godnatt!


Kolla hur långt mitt hår börjar bli!!!!!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar