Arkiv

Sök

tisdag 25 oktober 2011

Blockad.

Vad gör mig arg? Jo, när livet går emot mig. Idag exempelvis, så hade skolan filmkväll i aulan, dit man kunde gå om man inte hade något bättre för sig. Jag var väldigt sugen på att göra detta, så jag bestämde med en vän att vi skulle gå dit tillsammans. Men så kom jag på att jag lovat min moster att sitta barnvakt åt mina kusiner under kvällen, så jag fick ställa in planerna om filmkväll. Sedan visar det sig att kusinerna trots allt inte behövde barnvaktas och då var det ju så klart för sent att åka in och gå på filmkväll. Den känslan som infinner sig då, den är inte världens bästa. Man blir lite trött så att säga. Men jag och mamma åkte in och hälsade på pappa och handlade istället och jag fick godis, riktiga choco pops och ett nytt block. Så nu är jag glad igen. I mitt nya block ska jag skriva listor. Älskar listblock! <3

Nu ska jag byta om till pyjamas och se ett avsnitt av gossip girl. Kan inte förstå hur jag kunde sluta älska den där serien ett tag, den är ju grym. Ska gosa ner mig med en massa filtar också, för i natt höll jag på att frysa ihjäl och jag orkar inte byta till vintertäcket just nu... Vi hörs, hej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar