Arkiv

Sök

tisdag 25 oktober 2011

ÄTA

I morse gick jag alltså upp tidigt för att åka in till stan, möta upp Lovisa och gå till Korpen för att besöka gymmet. Körde crosstrainern som uppvärmning, sedan styrka för hela kroppen och avslutningsvis gick och sprang jag 2,5 km och stretchade. Får ju inte gå och bli stel innan baletten imorgon... I alla fall, det var otroligt skönt att träna innan skolan och alla vet ju att när man tränat måste man äta ordentligt för att tillgodogöra sig träningen... Och ätit har jag gjort, det kan jag lova. Mitt mellanmål har hittills bestått av choco pops, oboy, chokladkaka och mackor med nutella på. Jag var ju så sugen på choklad, hehe. Sedan tröttnade jag på chokladen och åt chips och drack pepsi istället. Nu har jag ont i magen. Men nöjd är jag i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar