Arkiv

Sök

onsdag 28 september 2011

Well well well.Förut på studiepasset tog jag och Josso några egobilder, det är ju alltid roligt. Sedan hade vi möte med UMR och så var det kycklinggryta med ädelost till lunch. Gott. Idag har jag gått klädd i min fina tunika från Twist&Tango och ett par svarta strumpbyxor + snörkängor (som inte är från 1800-talet, hehe, internskämt). Under eftermiddagen försökte jag arbeta lite smått med min skriftliga inlämning i samhällskunskapen och historian om terrorism, men det blev snarare så att jag hamnade i några intensiva matcher på words with friends. Synd bara att jag är så sjukt dålig på spelet. Till mellanmål har jag ätit chokladbollar och druckit saft, nu ska jag nog se någon dokumentär och stretcha lite inför baletten ikväll. Måste träna på koreografin också!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar