Arkiv

Sök

tisdag 27 september 2011

TUESDAY

God eftermiddag bloggen! I natt sov jag 11 timmar så jag är faktiskt ganska pigg. Härlig känsla! Hade, som jag brukar ha på tisdagar, sovmorgon till halv 1, så jag vaknade 09:00, åt frukost jättelänge och tog god tid på mig innan jag gick till bussen. I skolan har jag räknat matte och pratat om vad som är typiskt svenskt på SOMS, och så har det känts som att jag borde vara trött fast jag inte varit det och då har jag ändå blivit trött. Svårt det där. Har även ätit banan och nu kom jag nyss hem.

Ska baka chokladbollar nu tror jag. Eller först ska jag käka mellanmål.

Förresten, min käre klasskompis Jacob hade länkat min blogg på sin blogg och eftersom jag är så himla snäll och tycker att hans texter är läsvärda även för er så tänkte jag länka tillbaka.

HÄR hittar ni Jacobs blogg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar