Arkiv

Sök

lördag 3 september 2011

Trivsel!

Hola!

Fredag var det igår. Fast det var för 43 minuter sedan. Så jag räknar nu som fredag också. Intressant det där med tid. Jag menar, för två veckor sedan hade jag sommarlov. Imorgon för exakt två veckor sedan åkte jag ut till Söne för att gå på kräftskiva med ett härligt gäng. Men det känns som om det vore typ två månader sedan. Så fort skolan satte igång kom vardagen, och allt som den för med sig, tillbaka i ett nafs. Den där långa ledigheten som man faktiskt haft, den faller i glömska i samma ögonblick som jag sätter foten i skolans aula och inleder det nya läsåret. 

Som tur är har jag en massa fina foton och härliga minnen att blicka tillbaka på när höstmörkret känns som allra tyngst. Och faktum är att jag känner mig taggad på höst. Det har jag gjort ända sedan jag kände att sommaren faktiskt var avslutad och att vindarna nu börjat svalna och det faktiskt är kallt i skuggorna. Jag ser fram emot en mysig, rolig och svinjobbig höst. För det kommer den bli. Känns också mycket bra att det är sådant här jag sitter och analyserar och funderar på en fredagskväll när jag precis kommit hem efter filmkväll med tjejerna. Och att jag skriver ett blogginlägg om det. Men jag måste ju uppdatera er. I vissa lägen är ni faktiskt de allra första jag tänker på; att detta måste jag dela med mig av på bloggen, detta måste ni få läsa och den här bilden borde jag lägga upp här. Jag vill skapa stämning på blöggen, en mysig, inspirerande, lagom positiv eller bara framförallt trivsel. Det är ingen särskilt stor blogg jag bedriver och det är mest envägskommunikation eftersom ni är så satans dåliga på att kommentera. Men who cares? Huvudsaken är att vi trivs. Hoppas ni trivs!

Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar