Arkiv

Sök

onsdag 21 september 2011

Träningsdag.

Okej. Nu är jag trött och förvirrad så jag inte vet vad. Fick alldeles nyss för mig att tåget in till stan går om tjugo minuter. Jag är dock en timma senare än verkligheten i min hjärna, för det tåget jag ska åka med in till baletten går inte förrän om 1 timme och 20 minuter. Och när jag började fundera över vad klockan egentligen var fick jag huvudvärk. Yes! 

Idag har jag i alla fall räknat matte på morgonen och det gick faktiskt ganska bra så jag är nöjd. Sedan fick vi information om en potentiell Portugalresa i december (måste skriva ansökan, kom ihåg!!!!) och en Stockholmsresa vecka 47. Kul med saker att se fram emot i höst! Tacogratängsrester till lunch och sedan samlades vi vid 12 för att ha friluftsdag och vandra 5 kilometer. Det gick bra, vi kom nästan först i mål, hehe. Drack (älskade hatade) äppelfestis och åt korv med bröd. Nu ska jag nog sova en stund tror jag, känns som att jag inte kommer veta varken ut eller in annars.... 

TAGGA BALETT IKVÄLL!!!!


Har gått omkring i träningskläder hela dagen och det fortsätter jag med. Illskönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar