Arkiv

Sök

söndag 18 september 2011

Toppar & dalar.

Jag känner mig på topp. Förra hösten var bland det värsta jag någonsin vart med om, det pissigaste och jobbigaste jag gått igenom i mitt 16-åriga liv. Sedan var vintern väldigt jobbig, att ta sig tillbaka var så jävulskt svårt och dessutom hände en massa annat dumt under den första tiden av året. Efter det kom den stora vår-depressionen. Skolan var så fasansfullt jobbig, jag hade prestationsångest så det skrek om det och mitt i allt fick jag ont i knät och dessutom spökade fortfarande döden som fått hösten att kännas som ett knytnävsslag i magen. Men! Så kom sommaren. Och den visade sig bli den allra bästa sommaren jag någonsin varit med om. Jag mådde så bra, hade så roligt och jag hämtade energi som aldrig förr. 

Den energin lever jag på nu, och planerar att leva på ett bra tag framöver. Den här hösten ska bli den ljusaste jag någonsin varit med om! Och detta måste jag ha i bakhuvudet hela tiden. Därför skriver jag det här, för att sätta ord på det, så att jag kan backa tillbaka, läsa detta och minnas att livet faktiskt inte är så dumt ändå. Att jag faktiskt mått så bra och varit så glad.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar