Arkiv

Sök

torsdag 22 september 2011

STOCKHOLM HERE I COME!

 HEJ!
Är det något jag hatar så är det att känna hur jag börjar få ont i halsen. Man kan liksom inte göra någonting åt det, mer än att knarka halstabletter, dricka te, sova ordentligt och hålla tummarna. Just därför kanske jag borde hoppa i säng nu, så jag åtminstone hjälper immunförsvaret på traven en liten bit. Imorgon blir resdag, ska med buss och tåg ta mig: Källby - Lidköping - Skövde - Stockholm. Herregud, imorgon vid lunchtid är jag i vår kära huvudstad, det känns ganska surrealistiskt faktiskt. Stannar där tills på söndag förmiddag då tåget går hemåt igen. Jag har varit i Stockholm en gång förut, och nu åker jag dit alldeles själv..... Pirr i magen. Men det kommer gå så bra så! 

Jaja, jag tar inte med mig någon dator, så uppdatering här får ni bara i absolut bästa fall. Det vill säga om jag råkar hitta någon sorts mackapär kopplad till internet som man kan skriva på. Eller ja, jag skulle ju kunna schemalägga inlägg också... Kanske jag gör imorgon bitti om jag skulle få tid över. Annars hörs vi igen på söndag eftermiddag. Ha en riktigt skön helg!!! xoxo AgnesSå att ni inte glömmer av hur jag ser ut liksom!!!

1 kommentar:

  1. Den bilden som är tredje längst ner, vad är det på hakan? ;)haha Plåster? :)

    SvaraRadera