Arkiv

Sök

tisdag 13 september 2011

S to the T to the H to the L to the motherfuckin' M!!!

630 kronor fattigare, men vad gör man väl inte för att få komma till Stockholm en helg och mysa med sina små vänner från i somras. Och sedan partaja loss på fryshuset med alla andra ef-studenter en helkväll med go musik och annat smått och gott. Åh, 23-25 september bär det iväg och nu har jag alltså bokat tågbiljetter. Asgrymt! 

Har även druckit te och tittat på nyhetsbyrån, det var roligt. Nu borde jag kanske sova, men först ska jag nog öva lite engelskaglosor för att känna mig duktig. Hehe. Åh, blev nästan lite pirrig av att få åka till storstan nu.... hehe.... Jaja, det kommer bli roligt! :D

SOV NU MINA SMÅ KYCKLINGAR!! 


Såhär glad är jag ungefär på en skala. Visste ni förresten att jag nyligen blev medlem i organisationen Ung Mot Rasism? Åh, jag har längtat efter något att engagera mig i sedan jag lämnade högstadiets elevråd. Detta medlemsskap innebär förhoppningsvis även en extra bild i skolkatalogen, åh det är ju det allra bästa, hehe..!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar