Arkiv

Sök

tisdag 6 september 2011

Röj.

Okej. Jag känner mig hjärndöd. Har seriöst suttit i 4 timmar och spelat röj. Med musik i öronen, och blicken stadigt fäst vid Margots skärm har jag alltså använt hela 4 timmar av min värdefulla tid åt att enbart spela röj. Röj liksom?!?!?! Okej om jag verkligen hade suttit och löst sudoku hela kvällen, det hade förmodligen kanske åtminstone gett lite hjärngympa. Men röj. Där sitter man ju mest och klickar slumpmässigt och håller tummarna för att det ska bli rätt. Herregud. 

Jaja, lite duktig har jag åtminstone varit idag. Efter skolan bokade jag in mig och mina föräldrar på introduktionskurs för övningskörning, kändes som att det var dags nu. Sedan har jag faktiskt även plockat bort lite saker i rummet, kollat på nyheterna och betalt in anmälningsavgiften till reunionpartyt med EF. Stockholm 23-25 september låter ju inte alls fel! Har även fixat lite nödvändigheter inför fredagens partaj. Åh, det kommer bli så roligt! 

Jag skrev förut att jag skulle visa en sak här sedan. Det var inget särskilt. Men ni kan få se det imorgon istället för nu måste jag sova. Godnatt!

1 kommentar:

  1. dum! Röj är inget slumpmässigt spel, det är ju strategi. Det fattar du väl.

    SvaraRadera