Arkiv

Sök

onsdag 14 september 2011

Meine Tag

Mycket händelserik skoldag idag. Började med sovmorgon, hade mentorstid där vi fick reda på att 4 stycken lyckliga ur min klass ska få åka till Portugal i december, åh, ska definitivt skicka ansökan!!! Sedan gick jag på möte med UMR och vår lokalgrupp/skolförening, där det pratades lite om vad föreningen ska syssla med det närmsta, spännande! Till lunch serverades det köttfärslimpa, men jag valde gårdagens chorizokorv med pasta istället. Eftermiddagslektionen bestod av samhällskunskap, varav vi sov bort halva till en film om 9/11, sedan övade vi inför historiaprov och slutade skolan gjorde jag vid 13:50. 

Nu de senaste timmarna har jag ägnat mig åt att fylla magen med onyttiga mellanmål, såsom chokladbitar, chokladflingor och oboy. Bra för tänderna osv... Solen skiner utanför mitt fönster och det är riktigt härligt höstväder.  Har typ 100 tyskaglosor som jag inte tänker öva på också, känner mig lite busig.. (de är tills imorgon, HAHA)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar