Arkiv

Sök

onsdag 7 september 2011

Lycka.

Hehe. Har mycket för mig, sitter i min nattskjorta och leker med mitt väggord. Ser ni att mitt hår börjar bli ganska långt?!?! Det ser jag. Idag har jag dansat balett. Kommer ha träningsvärk imorgon. Nåt så jävulskt. Jävulskt är ett riktigt bra ord, jag gillar det. Det är en svordom men ändå lite humoristiskt så det blir inte samma tyngd i det som att säga Jävlar. Intressant! Imorgon har jag sovmorgon. Eller egentligen är jag ledig för vi har bara en lektion och den är frivillig. Men jag tänker ändå åka in till skolan och sätta mig där och skriva. Och så ska jag motivera mig själv!!!!! YOU CAN DO IT AGNES!! Senare på eftermiddagen ska jag och Lovisa åka på en liten tågutflykt. Sedan tillbaka till stan. Eller ja, hem till min lille by. Blir nog en trevlig dag! Nu ska jag sova, hejdå gott folk!

1 kommentar:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON8 september 2011 09:37

    Ditt hår har gröna slingor.

    SvaraRadera