Arkiv

Sök

onsdag 14 september 2011

Kvällen.


Hejjjjjjjjjj! Har vart och dansat idag, började med koreografi, det var roligt men svårt och jag kommer lätt ha svinont överallt imorgon. Fett mysigt. Kvällen har jag spenderats med lasagne och coca cola. Ganska bra kväll (hade det vart pepsi hade det vart en riktigt bra kväll) och så har jag suttit vid köksbordet och hånskrattat åt tyskaboken som legat bredvid hela tiden. Känns som ett vinnande koncept. Imorgon ska jag tydligen ta foto till skolkatalogen, så nu måste jag sova för att få min skönhetssömn (dvs, så jag åtminstone inte har brutala påsar under ögonen). Btw, så här ser jag ut när jag sitter framför datorn (om ni är intresserade, vilket ni så klart är):

Oförberett foto. I like. Och ja, jag har vänt bilderna åt olika håll, vill ju göra allt för att förvirra er, mohahahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar