Arkiv

Sök

söndag 25 september 2011

Jag är hemma!!!

Eller ja, jag har varit hemma ett ganska bra tag. Tåget från Stockholm gick redan 09:21, så var i Skövde vid tjugo i 12 eller nåt sånt. Det var asgrymt att hänga i huvudstaden och allt har gått så himla bra! Dock blir man ju sjukt trött av alla stressade människor som strömmar fram längs gatorna, det var som ett enda stort myller i huvudet, haha. Tråkigt bara att partyt som EF anordnade var så jävulskt B, det hade kunnat vara sjukt najs. Hade de bara tagit bort de som stod på scenen och pratade HELA tiden, och  bara gett oss dansgolv, ljus och ljud så hade vi vart fett nöjda. Jaja, synd att klaga eftersom resterande tid i Sockholmo var så himmelens mysig! 

Kände redan i torsdags hur jag började få halsont, och det har börjat bli lite värre nu så jag ska gå och surpla te och förbereda mig inför skola imorgon. Känns som jag har lite att fixa med. Och beslut att fatta.... Portugal eller balett?!?!?!??! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar