Arkiv

Sök

måndag 26 september 2011

Femtio kvadrat.

Okej, nu får vi ta och skärpa till oss här tycker jag! Ligger i sängen och slumrar till och känner bara hur kvällen rinner bort. Har egentligen massor att göra, men ingen som helst motivation. Vill mest bara sova typ. Ska gå och lägga mig i någorlunda tid ikväll, jag lovar, men innan dess borde jag göra så mycket annat. Men nu ska jag göra ett ryck, packa upp min väska från helgen, dammsuga mitt rum, bädda om och byta om till myskläder alternativt pyjamas. Måndagar betyder tevekväll med Vetenskapens värld och Sveriges historia, så kvällen är räddad. Och så har jag bestämt mig för att koka lite te och skära upp lite frukt för att verkligen få igång höstmyset. Får en känsla av att den här hösten kommer innehålla många liter te och blåbärssoppa, det är ju så gott och värmer ju så skönt. Regnar gör det också. Najs. 

Vi hörs! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar