Arkiv

Sök

lördag 17 september 2011

The day.

HEEEEJ! Har tjänat ännu en krona på bloggen såg jag, jippie, bara typ 300 veckor tills jag kan ta ut min första blogglön, hehe. Idag har det alltså varit fredag. Hade lite sovmorgon och sånt där, men var fasligt trött ändå. MÅSTE BÖRJA LÄGGA MIG TIDIGARE. Väl i skolan satt alla och övade glosor och historia för det var det skoldagen gick ut på. Jag drack te, dyrt. Sedan skrev vi då våra jävla glosor på engelskalektionen, jag kommer få alla rätt för jag kunde mina, sen började vi se på "The social network" i vilken det pratades så sinnessjukt snabbt att jag var helt fascinerad. Längtar tills vi ska se klart den! 

Skrev sedan prov, det gick nog också hyfsat bra. Skönt att ha det gjort. Köpte nytt rutigt kollegieblock så jag kan ägna min söndag åt seriöst matteräknande. Åt pastasallad till lunch, gott. Satt kvar i skolan en stund. Åkte hem. Drack te. Åkte in till stan igen för att handla med mamma. Kom hem. Spelade alfabets-spelet. Blev upphämtad av Linnea vid 18, åkte ännu en gång in till stan för tjejkväll med tjejerna i klassen. Åt massor med mat och popcorn, chips och vindruvor. Spelade sällskapsspel och skrattade tills ögonen sprutade av tårar. Toppenkväll! 

Lite så har min fredag sett ut. Ifall ni undrade alltså. Och eftersom ni klickade er in här så undrade ni ju. Hehe. Nu ska jag gå och lägga mig och sova, är sjukt trött. Imorgon är det släktkalas för min lillebror här hemma, kommer ju typ somna. Menmen, vi hörs, jag har foton att visa också tror jag. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar