Arkiv

Sök

torsdag 22 september 2011

---------------------------

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT! Helt sjukt trött också. Och ganska äcklig, men annars är det bra. Hehe. Sitter fortfarande i träningskläder som jag på idrotten roade mig med att springa typ 3,6 kilometer i. Till saken hör också att jag inte tränat kondition på typ ett år och att det var motvind halva sträckan. Men, jag gjorde det, och även om min tid inte var breath-taking så genomförde jag det. Starkt jobbat!

Senare hade jag lite panik för att mina nycklar var på villovägar, men de är nu åter på sin rätta plats i min ägo, hehe. Har varit och hämtat ut mina tågbiljetter också, så nu är det bara packning och lite annat smått och gott som krävs inför Stockholmsresan imorgon. Ska bli så roligt!! 

Nu ska jag gå och dricka te och stretcha lite och sen ska jag nog ta mig en dusch. Läste nyss ut min bok också, den var förjävla grym på slutet alltså, är nästan lite ledsen i ögat över att den är slut. Jaja, vi hörs senare mina vänner! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar