Arkiv

Sök

onsdag 21 september 2011

****

Har 3 minuter på mig att skriva klart det här inlägget, borsta tänderna och krypa ner i sängen, då jag förut lovade mig själv att ha gått och lagt mig vid 22. Jaja, jag ligger ganska bra i fas i alla fall. Ville bara hoppa in här oss er mina mysiga små läsare och uppdatera er om vad som händer i mitt händelserika liv. Ni är liksom värda de här 3 minuterna! För ungefär en timma sedan kom jag hem från baletten. Det var riktigt roligt idag, vi övade inte bara en massa grundpositioner utan började på koreografin. Fick dock reda på att vi ska ha uppvisning den 11 december, vilket skulle krocka med den eventuella Portugal-resan. Åh, orkar inte med en massa dilemman och sånt där. Nu måste jag ju fatta ett beslut och det inom en vecka. Fan. 

Har stretchat resterande delen av kvällen typ. Om jag ska klara att springa träskrundan imorgon på idrotten så gäller det att jag åtminstone inte har kramp i baksida lår som jag hade idag när vi vandrade. Usch! Okej, det tog 6 minuter att uppdatera er med min intressanta kväll. (7 om jag också ska be er anteckna att jag inte ätit någon middag utan lever på 2 bananer och ett äpple den hör kvällen)

8 minuter med att ladda upp bilden också. NU: Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar