Arkiv

Sök

onsdag 28 september 2011

All day, all night.

Precis som varje kväll avslutar jag även denna med att slösurfa runt bland bloggar och kolla facebook. Nyss loggade jag dock ut och insåg att jag kommer somna fort för jisses vad trött i ögonen jag blev nu. Det liksom svider i dem. Kan vara för att jag duschat precis. Baletten idag gick jättefort och vi stretchade ingenting på golvet den här gången så det känns inte som att jag kommer ha sådan där grym träningsvärk som jag brukar ha efteråt. Men vi får väl se imorgon. 

Nu har jag ätit minibaguetter med smör och skinka och druckit cider till kvällsmat. Dags för tandborstning och sängen. Förresten, påminn mig om att jag måste ta en facebookfri eftermiddag/kväll/dag snart, så jag får något vettigt gjort. Words with friends är då rakt inte vettigt. 

Har låtit håret torka utan att borsta det eller fixa benan, så nu är det lite härligt trolligt typ. Kommer vara så fint imorgon också. Det ser jag fram emot att få se. Hehehehehe. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar