Arkiv

Sök

söndag 11 september 2011

Aktiv dag!!!!!!!!!!!!

Okej! Idag har jag bestämt mig för att ha en effektiv och produktiv dag. Dessutom facebook-fri. Får väl se vart detta slutar. Har skrivit en liten lista med ord som säger vad jag ska göra idag, än så länge har jag avklarat "vakna" "frukost" och "blogga", hehe. Näst på tur står "ansiktsmask" och "duscha", så det är väl vad jag får fortsätta förmiddagen med.

Varför facebook-fri dag då, undrar ni?! Därför att man blir hjärndöd av facebook säger jag då! Jag hatar att känna mig hjärndöd, jag hatar att sitta och vänta på att folk ska "gilla" mina bilder, statusuppdateringar, eller att någon ska skriva till mig i chatten. Jag ogillar starkt att sitta och klicka på "startsida"-knappen och upptäcka att det inte har hänt ett skit sedan jag senast klickade på knappen för typ 3 sekunder sedan. Däremot ska jag ägna en liten del av min dag åt att skriva klart en engelskatext som handlar om social nätverkande, så slippa FB helt kommer jag inte göra. Äsch då! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar