Arkiv

Sök

tisdag 20 september 2011

2,98 s

HEJ FANZ!

Som ni ser ovan på bilden så förstår jag ju att jag numera är er enda och största idol. Så jävulskt grymt bäst är jag! Annars har jag också ätit tacogratäng till lunch i skolan idag, det var gott. Och till kvällsmat åt jag korv stroganoff med ris och det var faktiskt ännu godare, mamma hade lyckats riktigt bra idag måste jag säga. Jag var som vanligt rädd om mina tänder och drack cola till maten, det var om möjligt ännu godare. 

Idag hade jag sovmorgon, i skolan pratade vi om bajsränder och efter skolan var jag hemma hos mormor en stund innan jag mötte upp mamma för att gå på introduktionskurs för övningskörning. Vi fick fika och jag var så trött så, men jag ska nog klara att köra utan att köra ihjäl någon. Hehe. Nu tänker jag ta ett glas saft innan jag går och lägger mig. Imorgon ska vi ha friluftsdag och vandra med skolan, det ska regna, yay! Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar