Arkiv

Sök

onsdag 31 augusti 2011

En låååång intressant text om dusch!

Har känt mig äcklig idag, ingen vidare känsla, skönt att jag nu har rått bot på den genom en sköööön dusch! Det var naturligtvis det som behövdes, det där med att hinna duscha är något jag har svårt att förstå mig på. Det faller sig självklart naturligt när man tränat eller efter ett visst antal dagar eller när man ska iväg på något speciellt. Men om det är en helt vanlig vecka. Och jag bara ska hänga i skolan. Och jag absolut inte orkar gå upp en kvart tidigare på morgonen, eller finner någon som helst motivation att springa ner i duschen på eftermiddagen. Och känner att "äsch, det gör jag imorgon bitti, nu vill jag sova" på kvällen. Då händer det ibland att man får ta att man känner sig lite äcklig. Förhoppningsvis är det väl ingen annan som lägger någon större uppmärksamhet vid det, jag menar jag går ju inte omkring och luktar seriöst illa, det är bara det att håret kanske är liiiite fett och sånt där. 

Men nu har jag ju varit och baletterat (eget påhittat verb, hehe, använder det nästan dagligen) (så där, nu har jag lagt till det i datorns ordlista också!!!) så nu föll det sig ju naturligt att jag fick ta mig en sväng ner till duschen. Och gud så härligt det var!! Borde man göra oftare... eller... ääe borde kanske man borde, men jag vette fan, jag tror inte att man ska överdriva åt något håll. Då blir både jag och mitt hår glada!
Jag stekte skramlade ägg nyss, kryddade med grillkrydda och faaan vad starkt det blev. Brände i hela munnen. Skönt att känna att man lever. Ehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar