Arkiv

Sök

söndag 3 juli 2011

Sommarlovssöndag.

Hej bloggen!
Här sitter jag och gör vettiga saker, typ kollar igenom mina närma 3000 foton på photo booth, saknar mitt långa hår och skrattar lite åt alla fina egobilder jag tagit. På dagens schema står att först ta en dusch och fräscha till mig en aning, sedan ska jag packa upp från kusten, slänga kläder i tvätten och påbörja packningen inför England. På onsdag drar jag iväg, hur 17 packar man för 3 veckor? I en resväska + ett handbagage?!?!?!?! Omöjlig uppgift. 

Jaja, jag hoppas att det spricker upp snart också, så att det kan bli lite sommarväder. Och så är jag sugen på att ta en sväng med båten, får väl görat ikväll. Igår var jag och Sofia i stadsparken förresten, vi såg på några förband och sedan spelade Broken Door och efter det Swingfly. Sedan fick vi autografer och kände oss coola innan vi cyklade hem igen. Trevlig kväll det dära, några foton har jag, dem får ni typ en annan dag, hej!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar