Arkiv

Sök

söndag 12 juni 2011

Söndag den 12 juni.

Hej! Igår var mycket trevligt. Jag, Sofia och Ulrike samlades hemma hos Sofia och snicksnackade om allt möjligt, fikade på en massa gottigt och dansade på terrassen. Vi tog ett antal snygga webcamfoton och planerade den fantastiska sommaren som närmar sig med stormsteg. Ja, för det gör den verkligen!! Det är mindre än en vecka kvar till skolavslutningen och det är mindre än en månad kvar tills jag åker på språkresa till Torquay. Åh, det kommer bli så rooooligt. Men jag blir lite smånervös när jag tänker på det, vad jag ska packa, hur jag ska klara mig utan min familj i TRE veckor. Men framförallt blir jag nervös när jag tänker på hur det ska gå när de tre veckorna börjar närma sig sitt slut... Jag har aldrig varit bortrest så länge förut. Jag grät nästan när jag var tvungen att åka hem från Berlin, och där var vi i fyra DAGAR. Jag får ångest bara jag tänker på depressionen jag kommer hamna i den 27 juli, när jag kommit hem. Hehe.

I dag skiner solen här i min lilla by. Så himla skönt. Nu ska jag byta om till lite kläder, borsta tänderna och sedan står det på dagens schema att plocka jordgubbar och sedan cykla hem till Linnea och krama om henne lite. So long loverz!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar