Arkiv

Sök

tisdag 21 juni 2011

Skål i mineralvatten.

Nejmen hej! Jag hade visst en blogg också, hehe. Klockan är 23:34 och det är snart dags att avsluta denna andra dag på sommarlovet. Jag har gjort en väldans massa olika saker idag och ni vill så klart veta vad: 
-Jag gick upp vid 09:00, 
-Jag åkte till en åker och jobbade i ungefär 3 timmar.
-Sedan jag fick ringa till mamma och be henne hämta mig för att jag hade så satans ont i knät. Jävla knä!
-Jag kom hem, duschade, fixade definitivt inte till mig något extra.... sedan kläcker mamma ur sig att vi ska in till stan och ta foton till ID-kort. HEHE. Såg ut ungefär så här på mitt foto:
-Innan vi tog foto åkte vi till vårdcentralen, där jag fick veta att doktorn inte trodde att mitt onda knä var samma onda som jag haft sedan i mars, utan att det snarare handlar om att knät är såpass svagt och otränat att det enklare blir skadat när jag råkar överanstränga det lite. Ska käka ibumetin/ipren och göra coola övningar för att bygga muskulaturen för att denna skada ska repa sig. Gött. 
-Sedan fototagning, lite snack på banken, handling av mat med familjen. Hem från stan.
-Mat! Luftgevärsskytte med Hannah, lite lek med vattenballonger och att skriva packningslistor. 

NU: pyjamas på, mineralvatten med is på nattygsbordet, håller på och läser Jessica Anderssons bok och ställde nyss väckarklockan på 07:00 för jag ska upp och måla staket i morgon bitti. Godnatt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar