Arkiv

Sök

söndag 5 juni 2011

photo booth.
Hola! Söndag idag och söndag imorgon... betyder det i så fall att det egentligen är lördag idag? Jaha, då har jag haft en illchill lördag då, hehe. Gick upp ur sängen, degade framför teven en stund, åt frukost med familjen och läste tidning, kollade på film och så helt plötsligt ringde Fia-lotta the Gnu. Hon och Ulli låg vid B-berghamn och solade och jag fick komma dit på villkoret att jag köpte med mig godis, haha. Sagt och gjort, en riktig cykeltur blev det och sedan låg vid där ett tag tillsammans och pratade ut om livet och myste, hehe. Nu fick jag för mig att jag skulle skriva klart en av de två inlämningarna jag har kvar vilket resulterade i att jag spelade tetris och lyssnar på partymusik istället. Så gött otaggad på skolarbete nu. Inte en gnutta motivation kvar, men snart är det slut och jag inser att jag nog ändå kommer sakna att gå i SP1D... att bli tvåa.. känns konstigt! Nu ska jag hämta ett stort glas vatten och sedan försöka skriva lite i alla fall. Håller på och färgar lakan också, karnevalen är på tisdag, kommer bli en så himla grymt fenomenal kväll/natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar