Arkiv

Sök

söndag 19 juni 2011

Kostym, fika och vackra frisyrer.

I fredags var dagen då jag klädda mig i min mörkblå långklänning och begav mig in till skolan för att fira skolavslutning. Det kändes lite konstigt och själva avslutningen var ganska anonym, men vi fick åtminstone sjunga "den blomstertid nu kommer" och det kändes bra. Vi fikade i klassrummet, sedan satte jag och några tjejer i klassen oss på ett café och fikade, innan jag åkte hem till min lille by igen. Väl hemma bytte jag om litegrann och sedan cyklade jag till Ulli och fikade ännu en gång. Gott! Sedan begav jag mig in mot staden igen, där jag mötte upp Lovisa och Ebba. Vi kollade på studenterna som skulle ha bal och alla var uppklädda och jättevackra. På kvällen åt vi tillsammans med Linnea, Clara och Mathilde. Riktigt trevlig kväll!
Några suddiga foton sådär. Gött mos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar