Arkiv

Sök

söndag 5 juni 2011

All these things that I've done.

 Grönska.
 Amanda och världens gosigaste katt som jag döpte om till Goso.

 Flowerpower.
 Goso igen.

 Kalle kör båt och hans pappa i bakgrunden.
 Vänern.
 Jordgubbar, söta och somriga.

 Mandus kör båt.
 Jag steker.
 Jag tar även egobilder. Kalle syns i bakgrunden.
 Att ligga på soldränkta klippor och läsa skvallertidningar.. det är livet!
 Grillad korv med bröd. Mums!
 Jag med den vackra sjön bakom mig.
 Skönaste doppet i år. Det var ljummet i vattnet!
 Båtmänniska.
 Inga fel, inga fel alls.
 Glad men bränd tjej.
 Mandus.


 <3
 Den blåa himlen genom mina solglajjor.
Top 3 goaste lördagen i år. Vaknade upp och åt frukost hos mormor, blev hämtad av Amanda och hennes mamma vid 09:00 och så åkte vi ut till Amandas kille Karl. Han bor i Skalunda och det är inte varje dag man är i Skalunda, det ska ni veta! Vi packade bilen och begav oss till bryggan där de hade sina båtar. Så åkte vi ut på Vänern i det fina vädret, plockade upp lite annat folk och åkte ut till en liten ö där vi la till. Låg där och solade, badade, grillade och hade det allmänt jättetrevligt! Chill dag! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar