Arkiv

Sök

måndag 2 maj 2011

Random rubrik

Åhej, åhå!
Just i detta nu sitter jag och funderar litegrann, medan jag stoppar vingummi i munnen och filosoferar över livet. Det jag funderar på är hur jag ska göra för att ta tag i mitt liv, måste panikplugga lite och ändå skapa ett bra resultat. Jippie.
Hade utvecklingssamtal idag, jag har chans att nå riktigt fina betyg, men sedan sätter jag pressen på mig själv att jag måste få MVG annars är jag inte nöjd. Najs. 
Kom fram till att jag nog egentligen inte alls ska läsa samhäll-ekonomi, utan snarare samhäll-samhäll. Känns onödigt att lägga tid och energi på att läsa ämnen jag kanske inte ens är intresserad av. Båda utbildningarna är breda och bra att stå på, men om jag inte är motiverad att läsa ekonomiämnen kommer jag inte heller få bra betyg i dem och det kommer dra ner hela mitt resultat i så fall. Gött.

Det jag filosoferar över är hur jag ska göra med sommarjobb. Får inte det jag hade förra sommaren och det är lite sent att börja söka en massa nu. Men jag får väl försöka mig på det, får väl hålla tummarna för kommunen annars..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar