Arkiv

Sök

tisdag 3 maj 2011

The lost symbol

Hej på er! Söker lite medlidande, så om ni också känner att ni har övermycket att hinna med i skolan, samtidigt som ni har en massa andra tankar och funderingar att ta ställning till och välja rätt + nationella prov imorgon och lite annat mys, så får ni gärna slänga iväg en kommentar och visa att ni också har en liten dipp i livet just nu. Eller egentligen, det lät ganska deprimerande och jag är egentligen bara stressad och småledsen för att jag var tvungen att återvända till skolan och det vanliga livet efter 14 dagars ledig, alldeles, alldeles underbar tid.

Har dock en hel del ljusglimtar i tillvaron ändå:
• Jag har bestämt mig för att byta inriktning till samhäll-samhäll-samhäll. Känns skönt att slippa fundera över det mer.
• Imorgon ska jag äntligen klippa mitt hår. Åh, det ska bli så skönt att fräscha till sig lite.
• Jag ska även till tandläkaren. Håller tummarna för att jag klarat mitt nyårslöfte att inte ha några hål, men även om jag inte gjort det, är det ju alltid mysigt att gå till tandläkaren ändå.
• Det är bara skriftliga-uppsats i engelska på nationella imorgon, det borde jag klara relativt lätt.
• Jag och Linnea har åstadkommit grymma saker efter skolan idag. Fniss!!

Så, där ser ni, lika tydligt som jag att jag egentligen har mer positiva saker att se fram emot, än negativa. Så nu ska jag sluta gnälla över att jag vill dö och återuppstå nästa vecka och istället se till att producera fantastiska saker. I can do it! Yes I can! ;)


2 kommentarer:

  1. Dippar är okej bara så du vet alltså ;) Men det är bra att du fokuserar på det positiva! Tänk på bullen, bullen är din vän!

    SvaraRadera
  2. haha, ja en dipp gör mig inget, men den behöver inte komma just nu ;) dock är det ju därför den kommer exakt nu, för att jag har så mycket att göra. Nästa vecka blir det lite lugnare igen och då kommer jag upp på fötter! Jag fokuserar på bullen mest hela tiden.. ;)

    SvaraRadera