Arkiv

Sök

måndag 2 maj 2011

Jag dog lite nyss.

Och det var inte av någon bra anledning, som att jag hade hittat något snyggt att shoppa eller liknande, utan för att jag gick ut med inställningen att jag skulle ta en springtur alldeles nyss. Sprang 500 meter ungefär, sedan fick jag stanna så jag inte skulle riskera att spy och svimma på en gång. Menmen, nästa gång kör jag en liite längre sträcka och så fortsätter jag så, så hinner jag både träna upp mitt knä och min kondition i lagom takt. Smart chey har talat, nu går hon och duschar, sen sängen, godnatt!

2 kommentarer:

  1. Men lilla Agnes, så kan du ju inte göra, du kanske ska börja powerwalka istället? Sprang du på idrotten btw? kram

    SvaraRadera
  2. haha, jo jag tyckte det var en jättebra idé, sen trampade jag snett PÅ VÄG till träskrundan och fick ont i knät igen... :'( så jag gick ett varv och sen gick det inte mer.. kram!

    SvaraRadera