Arkiv

Sök

tisdag 31 maj 2011

I väntan på bussen

Jag vet att jag är äcklig. Efter mitt förra inlägg kan vi alla enas om det, yes! Nu tänkte jag berätta för er att jag har badat idag. Efter idrotten tog vi oss ett litet svalkande dopp i Vänern och det var så himla skönt. Vill gå och bada en gång till nu, fast nu är det inte lika varmt ute längre. Men herrejösses vilket väder vi har haft idag, känner för att hoppa och skutta och skratta och dansa. Log heela vägen hem i bussen! Det har varit en bra och glad dag!

 Anna och Lovisa.
 Jag önskar att jag hade litervis med LOKA-päron hemma. Det är världens bästa törstsläckare när det är varmt och kvavt ute!

2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON31 maj 2011 23:18

    av alla bilder du publicerat på mig är detta den, i särklass, mest osmickrande

    SvaraRadera