Arkiv

Sök

onsdag 4 maj 2011

I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it!Avnjöt nyss en god kombination i form av mat. Potatisgratäng och varm oboy, mums! Dock var det rätt äckligt i och med att jag har bananlack i munnen från mitt tandläkarbesök tidigare, men det var det värt. Annars då? Jo, jag känner mig helt bakom flötet fortfarande, men nu är jag åtminstone fräsch i hår och mun. Ska kleta på en ansiktsmask strax och sedan ska jag ta en dusch innan jag hoppar i säng, känns som att jag ändå inte kommer få något vettigt gjort under kvällen, så då kan jag lika gärna vara pigg o glá imorgon istället!

3 kommentarer:

 1. Haha du är allt go du! Vila upp dig nu! xoxo

  SvaraRadera
 2. Snygg du blev i håret snygging ;)

  SvaraRadera
 3. haha, jag mår nästan illa när jag tänker på det i efterhand, men vad gör man inte när suget sätter in ;)

  tack karolajna! :D

  SvaraRadera