Arkiv

Sök

onsdag 4 maj 2011

Frisörbesök


 = Hur mitt hår såg ut förra veckan. Långt, uppklippt och fruktansvärt jätteslitet. Kunde roa mig med att sitta och dra i mina kluvna toppar. Jättebra tidsfördriv!= Hur mitt hår ser ut efter dagens besök hos frisören! Axelkort, inget uppklippt (om man bortser från luggen som jag håller på och sparar ut) och fräscht! Känner mig riktigt nöjd, så himla skönt att slippa det slitna.

3 kommentarer:

 1. Det ser ut att blivit ett bra resultat :)!

  SvaraRadera
 2. Hej Agnes, det känns som evigheter jag kommenterade din blogg men jag har helt enkelt inte haft tid de gpnger jag har kikat in här hos dig! Men nu ska det bli ändring på det! Håret ser ut att ha blivit jättebra! Förstår att du ville slippa det slitna! Puss på dig!

  SvaraRadera
 3. Tack Sofia! Jag är jättenöjd, men det är ovant! :)

  Hej Ulli, haha, det är lugnt, tiden behövs ju till så mycket :) Tack så mycket, puss på dig med sötnos!!

  SvaraRadera