Arkiv

Sök

lördag 14 maj 2011

DUMBASS

HAHAHAHAHA, jag kom nyss på varför mitt hår blev gult vid hårbottnen när jag färgade igår.... Det var ju fredag den 13e!!!! HAHAHAH, vem fan är så dum att man kommer på att man ska färga håret på årets största otursdag??? JO, JAG!

Kan inte låta bli att hånskratta åt mig själv, fastän jag helst skulle vilja gråta. Nyss duschade jag med silverschampoo i alla fall och hoppas på en räddning. Ser dock inte så ljust ut än sålänge (hahaha, blond-ljust)

3 kommentarer:

 1. En plus kommentar; om folk kallar dej koko eller dum skyll på färgen ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju kanske inte den smartaste idéen, buhu! Hoppas det löser sig! Kram!

  SvaraRadera
 3. haha, Sofia det tänker jag lätt göra ;)

  Ulli, nej det var sannerligen inte smart, haha ;) jag vänjer mig väl helt enkelt, gult är ... fint... ;) kram!

  SvaraRadera