Arkiv

Sök

lördag 14 maj 2011

Blonda har roligare!Sofia gissade rätt: jag färgade håret! Hon vann en exklusiv fikadejt någon dag i sommar, det ni, det är inte alla som lyckas med det, hehe.

Blev ändå rätt nöjd med färgen, eftersom jag har liiiite röd-guldiga pigment i mitt hår är det svårt att få det helt blont och nu blev det kanske en aning gulaktigt, men det hade jag tänkt lösa med silvershampoo. Utväxten är i alla fall puts väck och färgen blev jämn och glansig, så det var inga problem med själva färgningen. Men nu ska jag sova. Ni får fotona från förra helgen imöra istället, godnatt!

2 kommentarer:

  1. Men se där! Vad kul Agnes! Eller ska jag kalla dig blondie? ;) Haha nä skoja, men hoppas att du får till det med silvershampoo då! puss!

    SvaraRadera
  2. haha, ja jag ser svinrolig ut ;) skoja, puss!

    SvaraRadera