Arkiv

Sök

söndag 15 maj 2011

15 . 5 . 11

God förmiddag på er! Gårdagskvällen var jättemysig och Saades bronsplats gjorde hela tävlingen så mycket roligare. Nu har jag precis ätit frukost och läst tidningen och på dagens schema står att försöka vara så effektiv som möjligt för jag har rätt mycket saker att hinna med. Tänkte börja med att klä på mig kläder och sedan börja städa lite i mitt rum. Sedan skulle en promenad sitta fint också, lite friskluft och sånt kan ju vara nyttigt ibland. Några gråa moln har letat sig in över den förut blåa himlen, men regn är mysigt så det gör mig ingenting!

Nu ska jag sätta igång med att pricka av dagens to-to-lista. Blir nog inte mycket till bloggning idag, eller ikväll kanske jag får en stund över. Ha en bra dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar