Arkiv

Sök

söndag 1 maj 2011

1 maj välkommen till vår bygd igen!

Hej! En bildbomb var ni lovade och en sådan fick ni, hoppas ni blev nöjda. Resan till Berlin var otroligt underbar och jag hade inte sagt nej till några fler dagar i storstan, så jäkla okul att komma hem. Om det är något ni ska veta om mig mina läsare, så är det att jag alltid alltid, så länge jag kan minnas gått efter devisen "Hemma bra, borta bäst!". När jag säger det skrattar folk åt mig som att jag skulle skoja, men icke, att resa bort, om det så bara är att åka till Amanda för en helg tycker jag är dunderhärligt, men att komma hem gör mig lika deprimerad varje gång.

I fredags kväll grät jag en skvätt innan jag somnade och hela bussresan hem satt jag och gnällde över faktumet att vi snart skulle komma på svensk mark, komma till Vårgårda, komma till Vara, osv osv. Samma sak gällde när jag var i Österrike i vintras. Jag var ledsen i flera veckor efter, för att jag var tvungen att komma hem till vardagen igen.

Inte för att jag inte saknat min familj, mina vänner eller vad det nu kan vara alla andra vill komma hem till, utan för att så fort jag stiger innanför dörren blir allt så himla vanligt igen. Uppsats ska skrivas, rummet måste städas, skolan måste gås till.

När jag blir stor och rik ska jag inte skaffa mig en massa lägenheter överallt (jag kan ju inte ha en massa hem, när det är just att komma hem som jag ogillar) utan då ska jag bo på olika hotell varje gång jag är utomlands och se till att resa med olika människor hela tiden. Sådetså!

Hoppas ni haft en trevlig valborg och 1:a maj mina vänner, kände bara för att skriva av mig lite. Grattis till er som orkade läsa hela texten! Puss & godnatt, imorgon börjar vardagen igen efter 14 dagars ledighet. Jag tänker gråta mig till sömns inatt igen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar