Arkiv

Sök

måndag 25 april 2011

"You said forever"

Gillar min nya design, den är liksom disco samtidigt som man får lite smått ont i huvudet, och det tycker jag låter som en härlig kombo för er mina läsare, hehe. Klockan är just i detta nu 23:21 (nu måste jag tidsinställa det också, så att ni inte tror att jag ljuger för er) och min väckarklocka är ställd på 04:45. Kärlek på den alltså!!! Men det är lätt värt det, när jag sitter i bussen på väg mot Tysklands huvudstad sedan.

Jag känner mig jävligt packad också, så allt är i sin ordning, kläder har jag med mig, musik har jag, datorn ska jag packa ner när jag skrivit klart det här, filmer har jag packat, godis har jag i mängder, pengar & pass ligger i väskan. Ja, packad är vad jag är!

Blogguppdateringen kommer förmodligen vara lite som den är här, inte så mycket att göra åt det, mer än att säga att har ni tur dyker det upp något tidsinställt och när jag kommer hem lovar jag er en bildbomb med utlandsfoton. Det ni, det vill ni inte missa! Vi syns här om cirkus 4-5 dagar, samma plats, om ni vill, vågar och kan. Hehe, nu fick jag med lite Lasse Kronér här också, det kan ju inte bli bättre.

Godnatt nu, och puss på er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar