Arkiv

Sök

torsdag 21 april 2011

Skärtorsdag

Hade som mål att sova till 11 idag, men eftersom rörmokaren kom tidigare och började arbeta och jag vaknade av det och inte kunde somna om så sitter jag nu här i pyjamas och myser.  Planerna för dagen är att först äta upp mina kakor och sedan fylla på med ytterligare lite frukost (kanske lite mer mättande sådan då). Sedan ska jag plocka ur diskmaskinen och dra ett snabbt röj i huset så det slipper se ut som ett bombnedslag när family kommer hem ikväll, får nog även ta en dans med dammsugaren. Och så ska jag duscha, packa ihop mina saker och ta bussen in till staden för att vara med Manda. Får nog sätta lite fart om jag ska hinna med allt detta innan bussen går!

Tar med mig datorn, så uppdateringen här på bloggen kommer troligtvis vara ganska normal. Imorgon tar jag bussen hem och sedan är det planerat att jag ska besöka en förfest imorgon kväll. Lovet är uppbokat, haha!

Ha en trevlig skärtorsdag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar