Arkiv

Sök

lördag 23 april 2011

Påskafton!

 Hänger under min klänning för att se något på datorskärmen, hehe.


Börjar aftonen med apelsinjuice med is i, halvliggandes i den underbara solen. Gick upp ganska tidigt imorse och följde med mamma + lillebror till staden, köpte mig en ny bikiniöverdel och hjälpte till att handla mat. Väl hemma igen har jag legat i solen hela dagen, det känns fasen som att vädergudarna hoppade över våren och gick direkt från iskall vinter till stekhet sommar! Men inte mig emot, vi är värda en lång varm sommar efter kylan som varit!!


Kvällen bjuder på party hos H och innan dess kommer Lovisa hit till mig för lite förfest eller vad det ska kallas. Nu tänkte jag läsa några kapitel till i min bok, innan jag går in och försöker besluta om hur jag ska klä mig inför kvällens äventyr. Men först, som sagt, njuta en stund till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar